Kedvezmény a Campus Fesztiválra

Party Zone

Kedvezményes napijegyek vagy bérlet vásárlására van lehetőségük a Debreceni Egyetem Alumni Közösség tagjainak a 2016. július 20-24. között megrendezésre kerülő Campus Fesztiválra!

Kedves Alumni tagok!

Ezúton szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy 2016. július 15.-ig lehetőség van minden munkavállaló, és a velük egy lakcímen élő vendégeik számára kedvezményes belépőket igényelni a 2016. július 20-24. között megrendezésre kerülő Campus Fesztiválra. (www.campusfesztival.hu)

Az egyetem alumni tagjai számára 2016. július 15.-ig az érvényes elővételes árak (napijegy 6.490 Ft/bérlet 15.990 Ft) helyett az alábbi árakat tudjuk biztosítani:

„Szakmai” napijegy:      4.990 Ft
„Szakmai” bérlet:       11.990 Ft

1. Az igénylés módja:

Minden alumni tag és vele egy lakcímen élő vendégei részére fejenként maximum 1 kedvezményes bérletet vagy fejenként maximum 3 kedvezményes napijegyet tudunk biztosítani, melyet a http://regisztracio.unideb.hu/campusfesztival felületen a szükséges adatok megadásával lehet igényelni.

2. A vásárlás és az átvétel módja:

A kedvezményes árú szakmai belépőket a fesztivál főbejáratánál (Nagyerdei krt. – Pallagi út sarok) lehet majd megvásárolni névre szólóan, a szakmai jegypénztárban. A pénztár 2016. július 20-án 14 órakor nyit, a fizetés csak készpénzzel lehetséges.

Vásárláskor fel kell mutatni a személyi igazolványt. A karszalagot csak annak a kezére tudják majd feltenni, akinek a nevére szól az igénylés. A karszalagok nem átruházhatóak és nem visszaválthatóak. A napi karszalagokat csak a felhasználás napján lehet megvásárolni. Az esti órákban hosszú várakozási időre lehet számítani ezért, kérjük, hogy lehetőleg napközben vegyék fel a karszalagokat.

Az igénylési határidő lejárta után sem újabb igénylésre, sem a korábbi igénylések módosítására nem lesz lehetőség!

Bármilyen további kérdés feltehető a pr@unideb.hu e-mail címen!