Lefotózták a Mészáros-Várkonyi szerelmespárt, közben a volt feleség megvált 100 milliárdos cégvagyonától

Ország

Zajlik az élet Mészáros Lőrinc szerelmei körül.

A Szabad Pécs kapott egy olvasói fotót szombaton, amelyen a Telekom Veszprém – Szeged összecsapás VIP-páholyában ücsörgő Mészáros Lőrinc és jegyese, Várkonyi Andrea látható. Mészáros szemmel láthatóan lefogyott, remélhetőleg tartja is most már formáját a menyegzőig.

A G7 pedig arról számolt be, hogy Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc volt felesége eltűnt a legnagyobb, korábban családi tulajdonban lévő vállalkozások részvényesei közül.

A százmilliárdos nagyságrendű állami megrendelésekkel kitömött építőipari cégeket összefogó Mészáros Építőipari Holding negyedét még tavaly vehette át exférje, májusban pedig már a család tőzsdén kívüli érdekeltségeinek nagy részét tulajdonló Talentis Group is kizárólag Mészáros Lőrinc kezében volt. Utóbbinak korábban a felét birtokolta Mészárosné Kelemen Beatrix.

A felcsúti milliárdos korábbi feleségének mostanra egyetlen komolyabb vállalatban maradt érdemi részesedése, amely azonban igazából sosem volt családi, a kezdetektől egyedül birtokolja. Ez a Life- és OzoneTV-t is működtető Media Vivantis Zrt., amely tavaly már közel másfél milliárd forintos árbevételt, illetve 70 millió közeli nyereséget hozott össze.