“A miniszter a szabadságán is dolgozik” – reagált Szijjártó államtitkára a jachtos fotókra

Ország

Menczer Tamás külügyi államtitkárnak jutott a hálátlan feladat, hogy magyarázkodjon Szijjártó Péter jachtos kiruccanása miatt.

Az Átlátszó riportere kapta lencsevégre Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminisztert, amint a 4. leggazdagabb magyar, Szijj László jachtján hajókázik az Adrián. Dacára annak, hogy Orbán Viktor nemrég azt javasolta, inkább több Balaton és kevesebb Adria legyen idén.

Szijjártó nyaralása alatt sorra posztolta Facebook-oldalán, hogy mennyit dolgozik, a képek tanúsága szerint vezetékes telefon is van a hajón.

Luxusjachton bukott le Szijjártó, miközben a Facebookon arról posztolgatott, hogy mennyire nagyon dolgozik

A cikkre válaszul Menczer Tamás külügyi államtitkár ezt a közleményt osztotta meg Facebook-oldalán:

Igen, a miniszter szabadságát tölti, és közben dolgozik. Számos külügyminiszterrel tárgyalt telefonon, foglalkozott a beruházás-ösztönzési támogatásokkal, velem pedig a nemzetközi sporteseményekre vonatkozó – koronavírussal kapcsolatos – szabályokat dolgozta ki.

A külügyminiszter általános munkatempóját még az ellenfelei is elismerik, a szabadsága sem telik munka nélkül.

A képmutatás csúcsa, hogy azok, akik folyamatosan a magánélet szentségéről és sérthetetlenségéről beszélnek, leselkednek, és fényképeket készítenek egy, a családja körében lévő emberről.

A mai hírekkel kapcsolatban:Igen, a miniszter szabadságát tölti, és közben dolgozik. Számos külügyminiszterrel tárgyalt…

Közzétette: Menczer Tamás – 2020. augusztus 18., kedd

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük