Debrecenből a világ túlsó végére – így telnek mostanság Bódi Sylvi napjai

Helyi hírek

Sokan kérdezték erről – válaszolt. A debreceni születésű Bódi Sylvi 38 éves korára nem akármilyen karriert tudhat maga mögött. 1996-ban lett Magyarország tini szépségkirálynője, 1996-1999 között minden szépségversenyt megnyert, amelyen elindult.

A Miss Hungary szépségversenyen 3. helyezett lett, a Miss Európa versenyen beválogatták a 6 legszebb lány közé. 2002-ben pedig megválasztották Magyarországon az Év Playmate-jének.

Sylvi jelenleg a Fülöp-szigeteken él, de a karácsonyt már Mikronéziában fogja tölteni (ez is egy Csendes-óceáni szigetország). Napjai egészen nomád körülmények között telnek, melegvíz és áram még nincs a kunyhójában. A kis szigeten szemetet szed, és főzni tanít egy helyi lányt.

View this post on Instagram

Sokan kérdeztétek, hogy hogyan telik itt egy napom és milyen a szállásom. Kedvesek vagytok, hogy érdeklödtök. ❤️ Mesélek róla egy kicsit. Egyszerű, puritán körülmények között élek gyakorlatilag a dzsungel közepén egy olyan bungallóban aminek nincsenek falai csak teteje. (Ha a 2.képbe belezummoltok, akkor ott a pocimnál láttok egy kis bungallót. Na, ott lakom. Kint van a lepedöm is. ☺️) Világítás jelenleg nincsen a bungallóban – az elektromos hálózat kialakításához még várják a villanyszerelő önkénteseket, de vízem van, mert az esővizet összegyűjtik, így hidegvízzel tudok zuhanyozni. ☔️🚿Körülöttem a természet és az élővilág. Napfelkeltekor ébredek madárcsicsergésre 🐧🌅, s kezdem a napomat a japán edzőgyakorlataimmal, majd ellenőrzöm Jessica reggeli készítését a konyhában. 🍽🥪 Utána elmegyek szemetet szedni. Délelőtt átbeszéljük Jessicával, hogy mi lesz az aznapi ebéd, majd amikor eljött az ideje, akkor együtt elkészítjük azt. 🥗🥘 Ebéd után csendespihenő, majd újabb ételeket tanítok meg Jessicának. Időjárás függő, de igyekszem minden nap szörfözni is egy kicsit. Az itt a hullámok mellett azért is nagy élmény, mert nagyon sok teknős van ezen a környéken. 🐢 Nincs olyan alkalom, hogy ne "futnék" velük össze a hullámok lovagolása közben. 🌊🏄🏻‍♀️🐢 Irtó cukik! 😍 Korán fekszem, a tenger morajlására, a hullámok és a dzsungel hangjaira alszom el. Tudom, hogy sokan nem vállalnák be ezt a komfort mentes életet, de én nagyon jól érzem benne magam. 😊 Szeretnétek, hogy megmutassam a bungallómat is? @surf_lounge @cliff_swimwear @greenbush_sunscreen #IslandLife #Philippines #Happiness #SimpleLife #FülöpszigetekiÖnkénteskedés #Surf #SurferGirl #Nature #SylviBodi #Waves #Longboarding

A post shared by Sylvi Bódi (@sylvibodi) on

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.