Debreceni innovátor, startupper és vállalkozóképzés indul szeptemberben

Gazdaság Helyi hírek

Szeptember végén indul az Innovatív Generáció debreceni innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó képzése. Az !gen Debrecen képzés célja, hogy segítse az innovációs és startup projektek elméleti és gyakorlati megalapozását, elindítását egyéneknek, ötletgazdáknak, illetve csapatoknak. Eddig több, mint 40-en végezték el a képzést, és több sikeres vállalkozás is kikerült az !gen Debrecen képzésből! A képzés jelentkezési határideje szeptember 20!

Van egy ötleted, de nem tudod hogyan kezdj bele? Vagy nincs ötleted, de szívesen dolgoznál egy ígéretes, érdekes és innovatív startup elindításán? Vagy már dolgoztok is egy ötleten, de szeretnétek azt felpörgetni? Akkor itt a helyed, itt a helyetek!

Az !gen Debrecen képzésre egyéni jelentkezők, ötletgazdák és csapatok jelentkezhetnek. A jelentkezők a képzés alatt csapatokat formálnak, és a feladatuk, hogy egy ötletből elkezdjenek vállalkozást építeni. Az előző képzések tapasztalata az, hogy a csapatok egy része már a 3 hónapos képzés alatt bevételeket tudott generálni, és mai napig több olyan projekt létezik, ami az !gen Debrecen képzés alatt indult (például Debrecen első co-working irodája a DebrecenHUB, a gluténmentes péktermékeket készítő és értékesítő Glulu Pékmanufaktúra, vagy a webáruházak automatizálásával foglalkozó Mindensync).

A képzés több oldalról közelíti meg az innovátorképzés és vállalkozásépítés feladatait. A 3 hónapos képzés alatt minden hét keddjén 18 órától egy adott témát járnak végig neves előadók. Például az üzleti tervezésről a milliárdos árbevételű debreceni Szinapszis cégcsoport tulajdonosa, Gyarmati Gábor fog beszélni, vagy márkaépítés témában a több mint 8 „Év Honlapja” díjas Kreatív Vonalak vezetője, Nagy Barna fog előadni. Emellett a csapatok munkáját mentorok is segítik.

Az !gen Debrecen képzés az elméleti tudás mellett nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati megvalósításra. A 3 hónapos képzés egy versennyel zárul. A képzés során fejlesztett ötletek üzleti modelljei, az üzleti kalkulációi, valamint rövid 2 perces pitch prezentációi alapján a zsűriben helyet foglaló sorozatvállalkozók, befektetők kiválasztják a program legjobbját, aki kétszázezer forintos pénzjutalommal lesz gazdagabb.

De az !gen Debrecen végére a győztes mellett a jó projektek is el tudnak startolni saját fejlődésük útján.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy végre Te is innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó lehess! Jelentkezz szeptember 20-ig az !gen Debrecen képzésére!

 

Honlap: www.igendebrecen.hu  Facebook: www.facebook.com/igendebrecen

Email cím: debrecen@igenegyesulet.hu

Telefon: +36 70 466 8634 (Tóth László)