Az Universitas Alapítvány pályázatai

Egyetem

Hét kar hallgatói és fiatal oktatói, kutatói pályázhatnak február 29-ig az Universitas Alapítány 2016-os ösztöndíjaira.

A Kereskedelmi Bank Rt. által 1988. december 17-én a volt Kossuth Lajos Tudományegyetem javára létesített Universitas Alapítány kuratóriuma az alapító dokumentum szellemében a 2016-os évre pályázatot ír ki, a Debreceni Egyetem

  • Állam- és Jogtudományi Kar,
  • Bölcsészettudományi Kar,
  • Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar,
  • Informatikai Kar,
  • Műszaki Kar,
  • Természettudományi és Technológiai Kar,
  • Zeneművészeti Kar

 

nappali tagozatos hallgatói, oktatói és kutatói részére.

 

A PÁLYÁZAT KATEGÓRIÁI

I.

Hallgatói tudományos eredmény elismerése. Pályázhatnak az osztatlan képzések III-V. éves hallgatói, az alapképzések III. éves hallgatói, a mesterképzések hallgatói és a doktori képzésben részt vevő nappali tagozatos hallgatók, akik kimagasló tanulmányi eredményeik mellett – az egyetem valamely oktatója vagy kutatója vezetésével – olyan tudományos kutatómunkát, szellemi alkotást hoztak létre, vagy fejlesztést végeztek, melyet hazai vagy nemzetközi tudományos fórumon (konferencián, folyóiratban, vagy önálló műként stb.) mutattak be.

 

II.

Fiatal oktatói-kutatói tudományos eredmény elismerése. Pályázhatnak oktatók-kutatók, kutatócsoportok és a doktori képzésben részt vevő, nem ösztöndíjas hallgatók – 35 éves korig – olyan tudományos, szellemi tevékenységgel illetve eredménnyel, amely hazai vagy nemzetközi tudományos fórumon (konferencián, folyóiratban, önálló műként stb.) magas színvonalával elismerést váltott ki.

 

Pályázatokat benyújtani az e célra kialakított

 

http://uni-pro.unideb.hu

 

internetes felületen lehet.

 

 

A pályázatok benyújtásának határideje

2016. február 29. (hétfő) 12 óra