Növényi Norbert

Fájdalmakkal küzd Növényi Norbert, de az orvosok nem tudnak neki segíteni

Bulvár

A 65 éves egykori sportoló gerince eltört, műteni azonban nem lehet, így fájdalmakkal teli minden egyes napja.

A színészként is ismert Növényi Norbert januárban árulta el, hogy egy forgatáson súlyos baleset érte: amikor egy rodeó bikát kellett meglovagolnia, a gerincére esett. Letört egy darab a csigolyájából, de még így is szerencsés, mert a törés kifelé történt. Ha máshogy alakul, le is bénulhatott volna.

A baleset óta már fél év telt el, ám a birkózónak még mindig nem sikerült teljesen felépülnie, sőt valószínű, hogy már sosem lesz a régi. Állapotáról most a Blikknek számolt be. Növényi Norbert elmondta, már sokkal jobban van, de még mindig nem az igazi az állapota. Járt gyógytornára és egyéb terápiákra is, amik segítettek, de még mindig vannak fájdalmai és erősen korlátozott a mozgása is, ami nagyon zavarja őt.

Reggel a legrosszabb, olyankor alig bírok kikelni az ágyból. Muszáj átmozgatnom a hátamat, nyújtanom, különben el sem tudnék indulni

– mondta Növényi Norbert, akit az edzéseken is korlátoz az állapota, mert nehezebben tudja megmutatni a sportolóinak a gyakorlatokat, mert sokkal óvatosabban mozog.

A mindennapi rohanásban hamarabb elfáradok, elkezd fájni a hátam és olyankor a forgómat és a térdemet kezdem el terhelni, amik szintén fájnak egy idő után

– folytatta az egykori olimpiai bajnok birkózó, aki most egyéb gyógymódok után kutat, mert az orvosai nem tudnak mit tenni, ez a fajta sérülés ugyanis nem műthető.