L.L. Junior és Dárdai Blanka

Dárdai Blanka L.L. Juniorról: “Most megkaptuk egymást a Jóistentől”

Bulvár

A fiatal énekesnő megunta a sok negatív kommentet, amivel az ő és 18 évvel idősebb szerelme, L.L. Junior kapcsolatát véleményezik.

A hónap elején töltötték fel az első közös képeiket az Instagramra L.L. Junior és Dárdai Blanka, az X-Faktor 2019-es évadának versenyzője – írja a 24.hu. Azóta kapnak hideget-meleget. A fiatal énekesnő egy hosszú posztban írta most le, mit gondol az őket érő kritikáról. Instagramra feltöltött bejegyzését azzal kezdi, hogy életében most először annyira boldog, hogy arra szavak sincsenek, fogalma sem volt arról, hogy létezik ilyen boldogság, és ezt egy rosszindulatú komment sem tudja elvenni tőle.

Itt csak néhány kép van, amit láttok, de a hétköznapjainkat, szavainkat, éjszakáinkat, ígéreteinket, vitáinkat, beszélgetéseinket nem. És ezt, könyörgöm, ne felejtsétek el! Könnyen törtök pálcát a fejünk felett, hiszen csak a 18 év korkülönbséget látjátok, és görcsösen ragaszkodtok a véleményetekhez, amit egy kép alá szerettek sokszor 86-szor leírni

– írja Dárdai Blanka, aki elengedi a gonosz megjegyzéseket, mert tudja, hogy az idő majd bizonyítja őket és akkor majd a kommentelők is megnyugszanak. Az énekesnő azt is elmondta, nem kell, hogy elemezgessék a kapcsolatát Juniorral, nincsenek alá-fölérendelt viszonyok, ahogy azt sokan hiszik, mindenben egyenlőek.

Most megkaptuk egymást a Jóistentől és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!

– zárta gondolatait a fiatal énekesnő, aki a kommentelőkkel ellentétben soha nem foglalkozna más életével 5 percnél többet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BRENKA (@dardaiblanka) által megosztott bejegyzés