Ifjabb Schobert Norbert

Ifj. Schobert Norbi elmondta, mit gondol Szorcsik Vikiről

Bulvár

A színésznő édeasanyja kórházba került, Viki szerint a sok gyűlölködő komment miatt, amit róla olvasott.

Sokan úgy látják ugyanis a Farm VIP műsorra kerülése óta, hogy Szorcsik Viki nem megfelelő hangnemben, tiszteletlenül beszél a csapattársaival. Elárasztották az internetet a Vikiről alkotott negatív vélemények, melyek az édesanyjához is eljutottak. A színésznő közösségi oldalán kért meg mindenkit, hogy a gyűlölködés helyett inkább imádkozzanak az édesanyja felépüléséért.

A Blikk vette észre, hogy legfiatalabb társa, ifj. Schobert Norbi sem hagyta szó nélkül a történteket, így a 24 óráig megtekinthető Instagram-történetében osztotta meg a véleményét az üggyel és Viki személyével kapcsolatosan:

Ne ítéljetek meg azonnal egy olyan embert, akit még nem is ismertek! Nem tudhatjátok, mi van a háttérben! Viki egy nagyon jó ember, nekem sikerült megismernem a Farm alatt! Egy jó ideig voltak nézeteltérések, de utána megismertem őt!

– írta Schobert Norbi és Rubint Réka fia, aki szintén részt vesz a Farm VIP című realitiyben. Norbika közösségi oldalán kívánt kitartást és minél hamarabbi felépülést a színésznő édesanyjának.

Fotó: Instagram/norbert_schobert_jr_official/Farm VIP TV2