Bódi Csabi

Bódi Csabi szerint nem mond igazat a testvére, Bódi Guszti

Bulvár

Bódi Csabi úgy érzi, muszáj szülei védelmére kelnie, akiket teljesen kikészített, hogy idősebbik fiuk, ifjabb Bódi Guszti azt állította, kitagadták őt a családból.

Csabi nem bírja elviselni, hogy ilyen rossz állapotban látja a szüleit bátyja nyilatkozata miatt, aki azt mondta, évek óta nem beszél a családjával, mert kitagadták őt. Öccse, Bódi Csabi kötelességének érzi, hogy megvédje szüleiket és egyúttal a bátyját is, akiről azt terjesztik, kábítószerfüggő.

 Megvívta a maga harcát az életben, sikerült legyőznie a démonjait és talpra állt, amiért mi mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá! A változás részben apámnak is köszönhető, hiszen, ha nem engedi el a kezét, akkor ez talán soha nem történik meg

– emlékeztetett az énekes arra a néhány évvel ezelőtti esetre, amikor édesapjuk telefonja megszólalt a 60. születésnapján. Bódi Guszti látta, hogy idősebbik fia, kis Guszti keresi őt, aminek nagyon megörült. Vidáman beleszólt a telefonba, mivel azt hitte, születésnapja alkalmából szeretné felköszönteni – írja a Bors.

Apukám viccesen felvette a telefont, de felköszöntés helyett olyan megnyilvánulást kapott, amit egyetlen apa sem hagyna szó nélkül. Ezt követően azt mondta kis Gusztinak, hogy: eddig volt és netovább! 42 éves vagy fiam, elengedem a kezedet. Az, hogy a szüleim kitagadták, valótlan állítás

– magyarázta Bódi Csabi, aki a fiatalabbik Bódi Guszti azon állítását is cáfolta, hogy nehéz anyagi körülmények között élnek. Elmesélte, hogy nemrég értek haza egy törökországi útról, ahol luxusszállodában laktak. Egyébként is hatalmas kertesházban élnek, 3 autójuk van, egy 8-900 lóerős full tuningos Camaro, egy AudiA3 és egy Volkswagen Passat is. Nem éhezik és nem él rosszul – erősítette meg az énekes, aki szerint bátyja 15 perc hírnévért cserébe kiárulta a Bódi családot.