Összeverték és kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét Budapesten

Bulvár

A Duna-parton támadtak rá Frédéric von Anhalt hercegre, leütötték és kirabolták őt.

A 79 éves férfi éjszaka sétált a korzón, amikor kifigyelhették, milyen luxusórát visel. A Patek Phillipe márkájú óra több mint 11 millió forintot ér, de nem az ára miatt sajnálja Gábor Zsazsa özvegye az elvesztését.

Ugyan ez az óra 30 ezer dollárt ér, nem szoktam vele villogni, mert nem az értéke miatt hordtam. Azért szerettem azt az órát, mert Zsazsától kaptam ajándékba

– mondta a Blikknek Frédéric von Anhalt herceg, aki elmesélte, szeret a Duna-parton sétálni, mert ez volt a felesége kedvenc helye Budapesten. Már majdnem az Erzsébet hídnál járt, amikor egyszercsak körülvette őt öt ember.

Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavarták, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog

– mesélte a lapnak a herceg, aki a támadás után visszament valahogy a szállodába és lefeküdt aludni, másnap azonban érezte, hogy baj van. Szörnyű fájdalomra ébredt, nagyon fájt a keze, az oldala, és a párnája is tiszta vér volt a fejsérülése miatt. Mentőt hívtak hozzá és kórházba vitték, ahol összevarták a fejét.

A herceg nem hagyja ennyiben a dolgot, megtette a feljelentést a rablók ellen és bízik abban, hogy előkerülnek, akik így elbántak vele.