Justin Bieber

Csapatának rendezett privát bulit a turai kastélyban Justin Bieber

Bulvár

Alighogy véget ért a Szigeten adott koncertje, máris limuzinba pattant Justin Bieber és csapata, hogy Tiborcz István turai kastélyszállójába induljon egy hatalmas afterpartyra.

A Bors megtudta a fesztivál szervezőitől, hogy Justin Bieber egy 70 fős stábbal érkezett hazánkba, bár a lap szerint többen lehettek, mert a budapesti fellépés előtt Helsinkiben mintegy százfős volt a Justin-csapat, feltehetőleg ide is együtt jöttek. Az énekes családjaként szereti stábja tagjait, akik között saját orvosa és saját biztonsági szolgálata is van – írja a lap.

Meglepetésbulit szervezett nekik köszönetképp a kemény munkájukért a BOTANIQ Turai Kastélyban, de hogy pontosan mi történt ott, arról a kastély titoktartásra hivatkozva nem nyilatkozott. A netre felkerült fotók alapján a dekoráción is jól látható a buli Marvel-tematikája, ezt bizonyára korábban leegyeztették Bieberék a szállodával, ahová természetesen felesége is elkísérte az énekest.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

A Szigetes buli volt Justin Bieber és csapatának szezonzáró fellépése, ezután kis szünetre mennek és szeptemberben folytatják tovább a turnét Dél-Amerikában.