Útmutató kezdőknek a kriptovalutához

Világ

A Bitcoin volt a legjobban teljesítő eszköz a kriptovaluták világában. Ez a teljesítmény az egyik elsődleges oka annak, hogy sokan fontolóra veszik a kriptovalutákba való befektetést. Van azonban néhány olyan tényező, amelyet a befektetőknek ismerniük kell, mielőtt befektetnek ebbe a kriptovalutába. Van is releváns és jogos információkat kriptovaluta, amely hasznos lehet, különösen a kezdők számára. Mindazonáltal ez a cikk megy át a lépéseket meg kell tennie, mielőtt befektetés a nehezen megkeresett pénzt kriptovaluták. De mielőtt megnézzük, mi folyik itt.

1. Az egész az időzítésről szól

Sokan úgy vélik, hogy a kriptovaluták megvásárlásával gyorsan gazdagodhatnak. A piacon azonban az idő kulcsfontosságú. Ha nem biztos benne, hogy mikor kell megvenni vagy eladni, ne tegye. Kritikus megérteni, hogy mi teszi a kripto valutákat olyan értékessé. A decentralizáció, a napi működés eszköze, a likviditás (milyen gyorsan váltható át egy eszköz készpénzre), a vásárlás egyszerűsége, a globális kereslet/felhasználás esetei és más szempontok teszik az egyes pénznemeket különállóvá és értékessé.

2. Minden a pénzről szól

Mindenki azt várja, hogy a részvényportfólió növekedni fog, de hadd mondjuk el valamit: a kriptovaluta befektetés nem mindig sikeres, ha a cél az, hogy többet, mint te. A kriptovaluta értékek rendkívül volatilitás, és bármikor fel- vagy leszállhatnak. Tehát nem a legjobb üzlet, hacsak nem vagy kész sok pénzt veszíteni.

3. Az emberek pénzt vesztettek a múltban a kriptovaluta használata során

Az átverések és a rossz befektetési döntések miatt a kriptovaluták értéke a múltban zuhanni kezdett, ami miatt az emberek pénzt vesztettek. Például valaki 19000 dollárért vásárolta meg a Bitcoint, csak azért, hogy az értéke zuhanni kezdjen, miután közel felét elvesztette.

Sajnálatos módon nincs olyan egyablakos célállomás, ahol az összes kriptovalutával kereskednek, így ha elveszíti a legtöbb, ha nem az összes eszközét, akkor soha nem lesz képes visszakapni őket anélkül, hogy többet fizetne, mint amennyit eredetileg érték, ami semmissé teszi a kereskedés teljes célját.

A következtetés csak egy: Válasszon egy kereskedési platform, amely lesz a javára, ahelyett, hogy az áldozat egy átverés. Véleményünk szerint az Immediate Edge jelenleg a kriptográfiai közösség legjobban teljesítő platformjai közé tartozik. Lehet, hogy ez egy elfogult vélemény, de a számok nem hazudnak, igaz? Az Immediate Connect világszerte lenyűgöző számú hűséges kereskedőt gyűjtött össze.

4. A FOMO-t a pestishez hasonlóan kerülni kell

Ha a FOMO-t tapasztalja, ne fektessen be a kriptovalutába (a elhagyástól való félelem miatt). Ha nem érted, hogy működik valami, vagy mik a veszélyek, ne fektess be. Mielőtt elköltené nehezen megkeresett pénzét, várjon, amíg megérti a technológiát és a piacot.

5. Tartsa biztonságban titkos kulcsait

Soha ne add ki a privát kulcsot senkinek. Senki másnak nem szabad tudnia, még a pénzváltóknak és pénztárcáknak sem, hogy hol tartják a pénzüket. Ha valaki megkaparintja ezt az információt, könnyen ellophatja az összes pénzét, így biztos lehet benne, hogy senki sem tud róla.

6. Pénzügyi terv létrehozása

A kriptovaluták hihetetlenül volatilitás és nehéz kereskedni. Mielőtt ezt megtenné, tudnia kell, hogyan működik a bitcoin piac, és milyen változók befolyásolhatják az árakat. A kereskedési stratégia felépítése megvédi Önt az elhamarkodott ítéletek től, amelyek sok pénzbe kerülhetnek.

7. Mérlegelje a lehetőségeit

Ironikus módon, ahogy a kriptovaluták népszerűsége nőtt, úgy nőtt azoknak a hackereknek a száma is, akik gyanútlan befektetőkre vadászva próbálnak hasznot húzni belőle. Lehet, hogy találkoznak reklámok ígérő hatalmas nyereséget kriptovaluta befektetések vagy a túlzott követelések a várható áremelkedések. Mindig tartsd észben magad, amikor a befektetés pénz, és kriptovaluta nem kivétel.

Végjegyzet

Mivel a kriptovaluta a jövő pénzneme, fontolja meg a kereskedést most. Ismerkedjen meg a különböző kereskedési taktikákkal, kereskedjen azzal, amit nem fél elveszíteni, és legyen egy biztonsági terv. Ahhoz, hogy a biztonságos oldalon, diverzifikálja a kereskedelmi stratégia. Használja ezeket a javaslatokat, hogy mindent meg tudjon a kripto valutáról.

Cryptocurrency még mindig a korai szakaszában, és van egy csomó tanulni. Mielőtt bármilyen pénzzel foglalkozik a kriptovalutákban, alapos tanulmányt kell végeznie. Győződjön meg róla, hogy tudja, milyen kriptovaluták, hogyan működnek, és hogyan segíthetnek vagy akadályozhatják a vállalatot. (x)