Mire használhatóak és miért jók a gésagolyók?

Világ

Ismeri Ön a gésagolyókat? Tudja, hogy milyen élvezeti értékekkel bírnak? Volt róla sejtése, hogy ez az eszköz nem csak játékszernek tökéletes, hanem az egészségre is pozitív hatással van? De vajon mi ez a termék és mire használható? Ebből a cikkből minden kiderül!

Mit kell tudni az intim szokásainkról?

Bár a média hatására mindenki egyre nyitottabb lett a világhálón, hiszen többet mutatunk meg magunkból, vannak témák, amik még mindig tabunak számítanak. Ide tartoznak többek között az intim szokások is, amelyekről a mai napig keveset tudni. Nem sok információ van arról, hogy milyen a magyarok szexuális élete. Nem tudni, hogy vajon használnak-e segédeszközöket, amelyekkel élvezetesebbé tehetik az együtt töltött időt. Pedig egy jól kiválasztott szexuális kellékkel még egy unalmas és lapos kapcsolat is felélénkíthető. De vajon mik tartoznak ide? 

Milyen élvezeti eszközöket lehet vásárolni?

Bárkinek kiváló társa lehet egy vibrátor vagy egy maszturbátor, amelyeket akár kapcsolatban is használni tudnak. De miért ne vehetne elő például egy BDSM szerepjáték eszközt, amelynek segítségével a partnerének és Önnek is felejthetetlen élményben lehet része? Élvezeti kellék továbbá egy szextársas vagy egy gésagolyó is.

Mik azok a gésagolyók?

A gésagolyók nem modern találmányok, az eszközt ugyanis Japánban évszázadok óta használják. Eredetileg egy vastag falú üveggolyó volt, amelyen belül egy kisebbet helyeztek el. Manapság természetesen továbbfejlesztették őket, a kínálatban pedig sokféle színű, méretű, anyagváltozatból választhat. Amennyiben Önnek a kinézet is fontos szempont, akkor örömmel jelezzük, hogy a gésagolyók színpalettája rendkívül széles

A termék anyaga lehet fém, szilikon vagy éppen műanyag. A formájuk pedig akár rücskös, tojásdad vagy gömbölyű, amelyek mindegyike más-más élvezeti értékkel bír. Az üreges fajtákban egy másik kis folyó is mozog, amely ide-oda verődik és kelt a partnerében vagy Önben belső rezgéseket. 

Akad olyan változata is, amelyeket vibrációs motorral szerelnek fel, így biztosítva a sikert. A gyártmányok nagysága és súlya változó lehet, hiszen a 20 grammostól egészen a 100 grammos fajtáig vásárolhat gésagolyókat. 

Mire használhatóak a gésagolyók?

Az élvezeti eszközöket a hüvelyben kell elhelyezni. A bennük található golyók az egyén mozgása hatására görbülnek el, a rezgés pedig mozgásra készteti a hüvely izmait. A kellék képes javítani annak érzékenységén, illetve akár a rugalmasságán is.

A gésagolyók használatával könnyen felpezsdülhet a szexuális élete, hiszen hatással van az együttlétekre is. Fokozódik az orgazmusra való készség, amelyet akár rövid időn belül is megtapasztalhat. A terméket azonban nem javasolt anális örömszerzésre használni.