Szeged, Magyarország-Lengyelország, kézilabda, magyar válogatott, Pick Aréna, edzés, sport

A magyar férfi kézilabda-válogatott már elkezdte az edzést az első PICK Arénában tartandó válogatott meccsre

Sport

A magyar férfi kézilabda-válogatott szombaton 16:30-kor barátságos mérkőzésen a lengyel válogatottat  fogadja a szegedi PICK Arénában.

Premier lesz ez a mérkőzés, hiszen a magyar válogatott most először lép pályára a PICK Arénában. A két csapatban összesen öt szegedi játékos szerepel. Ebből négyen a magyar válogatottat erősítik (Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Szita Zoltán), míg a lengyeleknél Szymon Dzialakiewicz került be a keretbe.

Gleb Kalaras, Carlos Molina, Nagy Martin, Szilágyi Benjámin és Rea Barnabás már elkezdték az edzést a csapat konditermében. Délelőttönként főleg a fizikai edzéseken lesz a hangsúly, míg délutánonként az NB I/B-s bajnokságban szereplő U21-es csapattal kiegészülve főleg taktikai feladatokat gyakorol a csapat.

A Zue.hu Szegedi VE férfi vízilabdacsapata pedig ismét felajánlotta, hogy a PICK-bérletes szurkolók ingyen nézhetik meg a szombaton 15 órakor kezdődő Szeged-Miskolc OB I-es rangadót, amely a Tiszavirág Sportuszodában, közvetlenül a PICK Aréna mellett lesz.

 

Fotó: Frank Yvette