FISZEJ SE súlyemelők Debrecen

Aranyakkal és abszolút bajnoki címekkel tértek haza a debreceni FISZEJ SE súlyemelői

Sport

Sszép élményekkel és eredményekkel zárult a hétvége a FISZEJ SE súlyemelőinek – tájékoztatott az egyesület. Mint írják, versenyzőik két helyszínen is kiválóan szerepeltek, és szép eredményeket értek el. A FISZEJ SE Debrecen 4 versenyzővel vett részt a kelet-magyarországi tini országos bajnokságon Biharnagybajomban, ahol az összes versenyzőjük aranyérmes lett, három korosztályban pedig az abszolút bajnoki címet is fiszejes súlyemelő nyakába került.

FISZEJ SE súlyemelők Debrecen
Kölyök és fiú korcsoport

Parádi Kende: fiú korosztály, 45 kg-os súlycsoportban 1. hely, 90 max pont, és a korcsoport abszolút bajnoka.

Parádi Kende debreceni súlyemelő
Parádi Kende

Mózes Hanna: lány korosztály, 55 kg-os súlycsoportban 1. hely, 90 max. pont, legjobb eredmény medicinlabda-dobásban és távolugrásban is. Hanna a lány korcsoport abszolút bajnoka lett.

Mózes Hanna debreceni súlyemelő
Mózes Hanna, Gercsák Enikő

Gercsák Enikő: serdülő korosztály, 45 kg-os súlycsoport: 1. hely, összetett 93 kg, ami új egyéni csúcs, és a serdülő 45 kg-os súlycsoportban I. osztályú minősítés. Serdülő lányok között Enikő lett a korcsoport abszolút bajnoka.

 

Azemi Kevin: serdülő korosztály, 81 kg-os súlycsoport: 1. hely, összetett eredménye 135 kg, Kevinnek is új egyéni csúcsa ez, ráadásul a legnépesebb súlycsoportban.

Azemi Kevin debreceni súlyemelő
Azemi Kevin
FISZEJ SE súlyemelők Debrecen
ORV VN magyar csapat

Ugyanezen a napon Lengyelországban zajlott az ORV/ V4-ek viadala, ahol a magyar csapat az U18 és U23-as korosztályban is az előkelő 2. helyen végzett. A FISZEJ SE versenyzője. Kecskés Karina az U18-as csapat tagjaként vett részt és. a lányok közül a legeredményesebb lett – közölte portálunkkal az egyesület.

Kecskés Karina súlyemelő
Kecskés Karina

Fotók: FISZEJ SE

140 kilóval guggol a 17 éves debreceni súlyemelő tehetség – meglátogattuk Kecskés Karinát és edző-édesapját, Kecskés Zoltánt