fehérvár-dvsc-1-1

Ponttal tér haza a Loki Fehérvárról

Sport

A MOL Fehérvár hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Debrecennel szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában.


OTP Bank Liga, 18. forduló: MOL Fehérvár FC – Debreceni VSC 1-1 (0-1)
MOL Aréna Sóstó, 1689 néző, v.: Erdős
gólszerző: Kodro (52.), illetve Do. Babunski (37.)
sárga lap: Kodro (86.), illetve Manrique (15.), Baráth (53.), Dreskovic (72.), Lagator (77.), Loncar (89.)

Fehérvár:
Kovács D. – Nego (Bese, 55.), Larsen, Fiola, Heister – Christensen (Pokorny, 78.), Flores – Kastrati II (Houri, 81.), Dárdai P., Schön – Kodro

DVSC:
Megyeri – Kusnyír, Lagator, Dreskovic, Ferenczi – Baráth (Varga J., 61.), Manrique (Romancsuk, 88.) – Szécsi, Dzsudzsák (Loncar, 88.), Sós (Bódi, 71.) – Do. Babunski (Mance, 71.)

Kimaradt fehérvári helyzetekkel indult a meccs és a folytatásban is a Fehérvár volt veszélyesebb. A Debrecen a félidő közepén vette át a játék irányítását és egy les miatt érvénytelenített találatot hozott össze, majd pár perc múlva Dorian Babunski fejesével a vezetést is megszerezte. A szünetig hátralévő időben próbálkozott a Vidi, de igazán komoly helyzetig nem jutott.

Fordulást követően tovább támadtak a hazaiak és Kenan Kodro lövésével egyenlítettek. Nyílttá vált a mérkőzés, mindkét együttes a győzelmet érő gólért küzdött, ám újabb találat már nem esett.