Dzsudzsák Balázs

Már a tévében is bemondták: “Dzsudzsák megérdemli a búcsúmeccset”

Sport

Továbbra is erősen megosztja a magyar futballszurkolók közösségét, hogy Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi húzóembere jogosan kap-e búcsúmeccset csak azért, hogy egyedüli rekorder legyen a pályáralépések számában.

Míg egykori válogatott labdarúgókHrutka János, Esterházy Márton -, valamint László Csaba Fradi-sikeredző inkább úgy érzik, hogy nincs erre szükség, Szabó Gergő, a magyar labdarúgó-válogatott sajtófőnöke a Sport TV Mai helyzet című műsorában azt bizonygatta, hogy Dzsudzsák igenis megérdemli ezt a mérkőzést.

Szabó elmondta, az MLSZ alapvetése, hogy minden olyan játékost, aki nagyon sokat tett hozzá a válogatott életéhez, sikereihez, eredményeihez, az méltóképpen tudjon elbúcsúzni a válogatottól.

Lehetett olvasni mindenféle kommentet, hogy csak azért kap búcsúmeccset, hogy egyedül legyen válogatottsági csúcstartó. Azért annak, aki így gondolkodik, felhívnám a figyelmét, hogy most azért nem egyedüli csúcstartó, mert a Király Gabinak is volt egy búcsúmeccse, aki szintén, és ez nem is lehet kérdés, ugyanúgy megérdemelte a búcsúmeccset, ahogy Balázs megérdemli, hogy neki is legyen

– magyarázta a válogatott sajtófőnöke.