Osztrák első osztályú csapattal küzd a Loki

Sport

Éppen zajlik a DVSC felkészülése az ausztriai edzőtábor helyszínén. A játékosok programjában napi két edzés szerepel Bad Radkersburgban. Július 14-én 15.30-tól, csütörtökön már egy edzőmérkőzésen lépnek pályára Varga Józsefék – írja a DVSC honlapján.
A beszámoló szót ejt róla, hogy a Loki eredetileg a ciprusi élvonalban szereplő Aris Limassollal csapott volna össze, ám ez a találkozó elmarad, így az osztrák első osztályú AC Wolfsberger lesz az ellenfél.

Remek szezont tudhat maga mögött az 1931-ben alapított gárda, amely az elmúlt évben bronzérmet szerzett a kiírásában, majd a play off-ot követően az Európa Konferencia Liga-selejtezőjébe jutott.

A klub egyik legnagyobb sikerét a 2019/2020-as szezonban érte el, amikor az Európa-liga-csoportkörbe került. Az AC Wolfsberger 1 győzelemmel, 2 döntetlennel, és 3 vereséggel a 4. helyen végzett a csoportban az Istanbul Basaksehir, az AS Roma, és a Borussia Mönchengladbach mögött. Egyetlen győzelme bravúrosra sikerült, hisz a Mönchengladbach otthonában 4-0-ra kiütötte a házigazdát.

Fotó: DVSC.hu

Visszatért a Lokihoz Major Sámuel