Korhut Mihály és Sós Bence hazatér, Nagy Sándor távozik a Lokiból

Sport

Nagy horderejű változások.

Visszatér a DVSC-hez Korhut Mihály, a klub saját nevelésű, válogatott játékosa.

A 31 éves, 22-szeres válogatott balhátvéd egy rövid kaposvári kölcsönjátékot leszámítva csak a DVSC-ben szerepelt Magyarországon. Legutóbb a görög Arisz Szaloniki, előtte pedig az izraeli Hapel Beer-Seva együttesét erősítette.

Hazatér Felcsútról a 26 éves Sós Bence is, aki a 2019–20-as idényben a bronzérmes csapat tagjaként 28 mérkőzésen játszott, és 1 gólt szerzett.

Köszönjük, Sanyi!

A Honvédhoz távozik Debrecenből a 34 esztendős hálóőr, Nagy Sándor, akit 2017 nyarán igazolt le a DVSC – közölte honlapján a klub.

A Lokiban eltöltött esztendők alatt 78 bajnoki, 4 Európa Liga és 1 Magyar Kupa-mérkőzésen védte a csapat kapuját, 15 alkalommal kapott gól nélkül hozta le a találkozót.

Nagy megtiszteltetés érte 2018-ban, amikor megkapta a szezon legjobb Loki-játékosának járó Zilahi-díjat. Nagyon szerették a hajdúsági szurkolók, akik ugyanebben az esztendőben a klub hivatalos honlapján indított szavazáson őt választották meg az akkori szezonban legjobb teljesítményt nyújtó játékosnak.

A szakmai stáb két szezonon keresztül javarészt a kezdőcsapatba nevezte Nagy Sándort, akinek a legutóbbi idényben már kevesebb alkalommal kapott lehetőséget. A Mezőkövesd ellen mutatkozott be, és érdekesség, hogy a Mezőkövesd ellen lépett pályára utolsó alkalommal piros-fehér mezben.