Ifjú kézilabda-tehetségeket keresnek Debrecenben

Sport

A DVSC Kézilabda Kft. május 28-án 16 órai kezdettel a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban akadémiai kiválasztót tart. Az esemény az eredeti tervek szerint március 19-én lett volna esedékes, ám a koronavírus járvány terjedése miatt elhalasztásra került.

Kézilabdázásban jártas, a korosztályának megfelelő technikai, taktikai és fizikai képességekkel rendelkező 2002 és 2006 között született lányok jelentkezését várjuk. A kiválasztón a jelentkezők képességfelmérése zajlik majd a megfelelő óvintézkedések megtartása mellett.

Az esemény előtt minden résztvevő átesik egy koronavírus teszten, aki negatív lelet esetén vehet részt a kiválasztón. A további óvintézkedések tartozik még, hogy mindenki saját labdával dolgozik, így megkérünk minden jelentkezőt, hogy labdát hozzon a kiválasztóra! Kérjük továbbá, hogy edzésekre megfelelő sportruházatban érkezzenek, mert öltöző használatra, zuhanyzásra nincs lehetőség, illetve az edzésekre való utazás során ne használják a tömegközlekedést. Az esemény ideje alatt szülők, barátok, valamint egyéb hozzátartozók nem tartózkodhatnak a csarnokban.

A játékosokat a DVSC Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági csapataiba keressük. Az akadémiára felvételt nyerő sportolók beiskolázását és kollégiumi elhelyezését az akadémia igény szerint biztosítja. A kiemelkedő tanulmányi és kiváló képességgel rendelkező kiválasztott játékosok ösztöndíjban részesülnek.

A kiválasztón való részvétel feltétele személyes adatok (születési hely, idő, lakcím) megadása valamint a kitöltött és szülő vagy gondviselő által aláírt hozzájárulás koronavírus teszt elvégzéséhez nyilatkozat, amelyet részvételi szándékod megerősítése után küldünk ki számodra e-mailben.

Jelentkezni az akademia@dvsckezilabda.hu email címen lehet. Jelentkezési határidő 2020 május 21. 18 óra.