Súlyos büntetést kapott a bíró fejét leordító Varga Kevin, a szurkolók miatt is fizethet a DVSC

Sport

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 4 millió forintra büntette a Lokit a Diósgyőr elleni hazai bajnoki mérkőzésen történt szurkolói rendzavarás és rendezésbeli hiányosságok miatt.A klub a Szívtiprók 25. születésnapi ünneplése miatt fizethet:

Debrecen, 2019. október 19.
A 25. születésnapját ünneplõ debreceni szurkolói csoport, a Szívtiprók Ultras Debrecen (SZUD) a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában a Diósgyõri VTK ellen játszott mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. október 19-én.
MTI/Czeglédi Zsolt

Varga Kevin “a játékvezető személyére sértő kifejezést használt”, ezért három mérkőzést kell kihagynia.

A dvsc.hu felidézi, a középpályást a Diósgyőr elleni bajnoki találkozó második félidejében heves reklamálásért kiállította a játékvezető.

Varga Kevin a Mezőkövesd, a Paks és a Ferencváros elleni találkozót kényszerül kihagyni.

Az összefoglalóban 4:22 körül kezdődik a balhés jelenet:

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 8 millió forintra és szektorbezárásra büntette a Ferencvárost.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a testület a zöld-fehér klubot összevont eljárás alapján a Honvéd elleni idegenbeli és az Újpest elleni hazai bajnoki mérkőzésen a szurkolói részéről történt rendzavarások – obszcén kifejezések bekiabálása és jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz használata -, valamint a mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértése miatt kötelezte 8 millió forint pénzbüntetés megfizetésére, továbbá elrendelte a Groupama Aréna B1, B2, B3 és C1 szektorainak lezárását egy soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésre.

A Honvéd játékosát, Tonci Kukoc-Petraellót két mérkőzésről tiltották el, amiért a Zalaegerszeg elleni idegenbeli találkozó lefújása után “egy hazai rendezővel szóváltásba keveredett, meglökte és fejelő mozdulatot tett felé”.