Szexet kínált Debrecenben – volt, aki pechjére élt is a lehetőséggel

Rendőrség

Két férfi is bánja, hogy ismeretségbe keveredett azzal a 42 éves nővel, aki egyiküktől a pénztárcáját, a másiktól telefonját szerezte meg – közölte a rendőrség.


A gyanúsított 2023. szeptember 15-én késő este szólította le a férfit, akinek szexuális szolgáltatást ajánlott. A 35 éves férfi visszautasította ezt, de a nő nem tágított mellőle, zaklatta, tapogatta, miközben a férfi zsebéből kilopta a mobiltelefont. A sértett azonban észrevette és szóvá tette a dolgot, amiből heves vita lett. A nő nem akarta visszaadni a készüléket, gázspray-vel arcon fújta alkalmi ismerősét, aki ezt követően azonnal értesítette a rendőrséget. A járőrök két órán belül elfogták az asszonyt, előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A cipőjébe elrejtett mobiltelefon is előkerült.

A nő másnap egy 54 éves férfinak kínált szexuális szolgáltatást a Nagyerdő környékén, aki felvette autójába. A téglási lakos a légyottot követően vette észre, hogy pénztárcája eltűnt. A tárcában iratai voltak, amit később az intézkedő rendőrök megtalálták az erdőben. A hatóság előtt már eddig sem ismeretlen asszony elfogása és előállítása ebben az esetben is megtörtént. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt.