Rendőrautó

Nem vágták le a haját, balhézni kezdett a debreceni férfi

Rendőrség

Egy debreceni bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre hétfő délelőtt arról, hogy egy férfi berúgta az épület egyik fotocellás ajtaját. A bejelentő azt is elmondta, hogy az elkövető már elmenekült a helyszínről. Az egyenruhások a kapott személyleírás alapján azonnal a férfi keresésébe kezdtek, azonban nem sokkal később újabb bejelentés érkezett a segélyhívóra ezúttal arról, hogy a férfi visszament az üzletközpontba. A járőrök még ott elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A 26 éves helyi lakos beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy egy átmulatott éjszaka után döntött úgy, hogy levágatja a haját. Az egyik bevásárlóközpont fodrászszalonját tűzte ki célul, azonban ittassága miatt az ott dolgozók nem szolgálták ki. A férfi ettől olyannyira dühbe jött, hogy távozáskor belerúgott az épület üvegajtajába. Kicsit sétálgatott, majd ebédelni tért vissza a bevásárlóközpontba.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a gyanúsítottal szemben.