Rendőrségi intézkedések Hajdú-Bihar megyében

Rendőrség

Rendőrségi intézkedések Hajdú-Bihar megyében 2019. december 12-én.

Egy hétvégi faházban keletkezett tűz Balmazújváros közelében, a Keleti főcsatorna partjánál. Riasztották a balmazújvárosi önkormányzati, a hajdúböszörményi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat. A ház teljes terjedelmében égett, az épületben öt gázpalack volt, ebből négy felrobbant. A tűz oltását négy vízsugárral végezték az egységek. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Egy kisteherautó égett teljes terjedelmében tegnap Kismacs közelében a 33-as számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat. A beavatkozás idején az érintett útszakaszt lezárták.

Csütörtök délelőtt a debreceni Gyepűsor utcába riasztották az egységeket. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán át az ágat eltávolították.

Két faág lehasadt és a forgalmat veszélyeztette a Puttony és a Kaskötő utcában, Debrecenben. Az áramszolgáltató elvégezte a fa környékén található vezetékek áramtalanítását, majd a debreceni hivatásos tűzoltók letávolították az ágakat.

Délután elektromos vezeték égett egy debreceni garázsban, a Honvéd utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói légzőkészülékben egy vízsugárral avatkoztak be, így a lángokat megfékezték. A tűz nem terjedt át másra.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.