Ezért ölhette meg haragosa a polgári családapát

Rendőrség

Mint arról korábban hírt adtunk, szabályosan kivégeztek egy férfit Polgár főterén. A brutális gyilkosság a városban rendezett LGT-koncerten történt.

Bors információi szerint Ernő, egy többgyerekes családapa, gyermekeivel ment hétfő este a Hajdú-Bihar megyei Polgár főterén megtartott koncertre. A tömegben azonban egyszer csak megjelent Szilveszter, Ernő régi haragosa, aki először a nyakát vágta el, majd többször is belemártotta a kést a férfi testébe.

Csak azt hallottuk, ahogy a kislánya, Vanessza önkívületben sikoltozik, Ernő pedig már a földön feküdt. Soha nem fogom elfelejteni annak a kislánynak a sikolyát. Abba meg még rosszabb belegondolni, hogy az apja mellett állt, Szilveszter akár őt is eltalálhatta volna

– mesélte a lapnak az egyik szemtanú.

A haldokló férfit a helyszínről kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta.

A lap azt tudta meg, hogy a tettes és az áldozat rossz viszonyban voltak, Szilveszter már hónapok óta fenyegette közösségi oldalakon Ernőt. Állítólag féltékenység lehetett a háttérben.

Olyan volt, mintha egy horrort néznénk. A rendőrök gyorsan kijöttek, és a férfi addig el sem mozdult a helyszínről. Ott állt, és még akkor is nevetett, amikor elvezették

– mondták a szemtanúk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.