16 éves lányt rabolt ki egy nő Debrecenben

Rendőrség

Egy debreceni nő a megalapozott gyanú szerint egy 16 éves lányt rabolt ki.
A Debreceni Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást G. Vilmával szemben.

Az 50 éves nő 2017. március 3-án 8 óra körül a villamoson közlekedett, amikor észrevette, hogy az egyik utas zsebében készpénz van. A nő kivette a sértett zsebéből a papírpénzt és a Kálvin téri megállóban leszállt a járműről, azonban a 16 éves utas észrevette, hogy a gyanúsított elvette az értékét, ezért követte őt.

Amikor a sértett és az ő segítségére siető másik utas visszakérte az ellopott pénzt, a debreceni lakos kiabált, megrángatta, megkarmolta őket, majd elmenekült a helyszínről. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, adatot gyűjtöttek, majd a beszerzett információk alapján azonosították és egy órán belül Debrecenben, a Bajcsy- Zsilinszky utcában elfogták a gyanúsítottat.

A járőrök előállították G. Vilmát a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozóhatóság előterjesztést tesz a nő előzetes letartóztatásának indítványozására.