Fatolvajokat fogtak Nyíracsádon

Rendőrség
A nyíradonyi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a helyi férfival szemben, aki egy nyíracsádi erdőből fát tulajdonított el.

A nyomozás adatai szerint a helyi erdész tett bejelentést 2016. december 4-én 10 óra 5 perckor a rendőrségre arról, hogy a Nyíracsád külterületén található erdőből ismeretlen személy engedély nélkül több akácfát, tölgyfát és nyárfát vágott ki és tulajdonított el. A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Jánost. A járőrök a nyíracsádi lakosnál tartott házkutatás során, az udvaron megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított fát. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki beismerő vallomást tett.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrs a gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek megküldte.