Megütötte nevelőjét egy 15 éves fiú

Rendőrség
A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták és őrizetbe vették az a fiatalkorú fiút, aki a megalapozott gyanú szerint megütötte és szidalmazta a sértettet.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. december 3-án 16 óra 10 perc körüli időben egy hajdúszoboszlói lakásotthonban vita alakult ki egy fiú és az ott dolgozó nevelő között. A veszekedés odáig fajult, hogy a 15 éves fiatalkorú megütötte az 59 éves sértettet, akit az ott tartózkodók előtt szidalmazott és trágár szavakkal illetett, majd a helyszínről távozott. A nő az esetről bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A hajdúszoboszlói rendőrök a városban adatgyűjtést végeztek a fiatalkorú felkutatása érdekében, aki végül 3 óra múlva visszament a lakásotthonba, ahol őt a járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a 15 éves helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.