Négy fiatal verekedett össze Debrecenben

Rendőrség
A debreceni rendőrök elfogták azt a két helyi fiatalembert, akik a megalapozott gyanú szerint egy téren bántalmazták a sértetteket.

Egy állampolgár tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy 2015. augusztus 15-én 2 óra 30 perc körüli időben,  Debrecenben a Déri téren ismeretlen személyek megvertek két fiút.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy a téren egy 21 éves és egy 20 éves fiatalember két helyi fiúval szóváltásba keveredett, majd többször megütötték a sértetteket és elhagyták a helyszínt. A rendőrök a kapott személyleírás alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Eriket és R. Andrást, akiket a cselekmény helyszínének közelében megtaláltak, elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a két fiút gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terheltek ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.