Esernyőjébe rejtette a parfümöt – bíróság elé áll

Rendőrség
A debreceni rendőrök bíróság elé állítást javasolnak egy helyi nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint egy Debrecen, Kishatár úti áruház biztonsági őre tett bejelentést 2015. február 2-án 18 óra 30 perc körüli időben a rendőrség ügyeletére arról, hogy lopás történt a boltban és az elkövetőt visszatartják a helyszínen. A járőröknek a biztonsági őr elmondta, hogy észrevett egy nőt, aki a polcok között egy parfümről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd az esernyőjébe rejtette a terméket és fizetés nélkül távozni akart az üzletből. Ezt azonban az őr észrevette és az 51 éves nőt a biztonsági szobába kísérte, ahol az esernyőjéből további eltulajdonított értékek kerültek elő. A rendőrök a helyi lakost elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság N. Zoltánné ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2015. február 11-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.