ByeAlex

ByeAlex az elmaradt koncertért is megkapja a gázsit

Ország Party Zone

Hiába maradt el ByeAlexék koncertje a hétvégén a Bánki-tónál, így is jár nekik a pénz.

Tóth G. Zoltán, ByeAlex menedzsere elmondta, a 12 fős stáb minden tagja hoppon maradt az elmaradt koncert miatt és jár nekik a pénz.

 A szerződésben benne van, hogy ha nem teljesülnek a feltételek, a fellépő elállhat a koncerttől, de kötbérként ki kell fizetni a gázsiját. Még nem tudjuk, hogy a bánki csapat mit lép erre, de ha nem ismerik el a hibájukat, akkor perre megyünk, mivel sok ember kifizetése múlik ezen

– nyilatkozta a Blikknek a menedzser, aki elmondta, nagyjából három hónapja szerződtek le a koncertre, lett volna idejük az előkészületekre. A kéréseiknek azonban nem tudtak eleget tenni a szervezők, így a menedzser is úgy gondolta, ne lépjen fel a zenekar. Volt már olyan, hogy megalkudtak egy-egy koncert szervezőjével, ez azonban nem az az eset volt, hiszen szinte semmi sem úgy volt, ahogy megállapodtak.

Én is azon az állásponton voltam, hogy ne lépjenek fel a srácok. Volt, amikor megalkudtunk, de már nem ott tartunk. A szervező nem tartotta magát a szerződéshez, és nem értették, hogy miért nem akarnak így fellépni. Megtehették volna Alexék, hogy színpadra álljanak, de mennyit kell tűrnie egy zenésznek?

– kérdezi Tóth G. Zoltán.

ByeAlex kiakadt, hogy kiakadtak rá