Magyar Péter Partizán-interjú

Magyar Péter lesz a következő miniszterelnök?

Ország

Magyar Péter, Varga Judit volt férje pártalapításon dolgozik – értesült több forrásból a 444.hu. A portál úgy tudja, az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet.

Az egyik forrásuk szerint egy már meglévő, bejegyzett kispártot keres magának, hogy az alapja lehessen egy új politikai tömörülésnek. A hétvégén sor is került egy találkozóra ezzel kapcsolatban, és egyeseket már a belépésre buzdít Magyar. A 444.hu információi szerint már az EP-választásokon is indulna.

A portál belengette Simicska Lajos nevét is, de Magyar ezzel kapcsolatban cáfolt. „Simicska Lajos nem keresett, vele soha nem beszéltem” – írta. Azt azonban nem tagadta, hogy új párt felépítésén dolgozik.

„Mindenképp szükség van egy olyan friss erőre, amely képes kontrollálni a jelenlegi hatalmat, ki tudja mozdítani az apátiából a jószándékú emberek millióit és képes a semmiből, egy új, más világot teremteni Magyarországon. Egy ilyen erő létrehozásáért szívesen dolgozom együtt minden becsületes honfitársammal. »Most, vagy soha!«”

– írta Varga Judit exférje, aki a Partizánnak adott interjúja óta a NER legnagyobb ellenségévé vált.

Legutóbb a kormánymédiának üzent, akik nem kérnek tőle interjút, cserébe hülyeségeket írkálnak:

Innen is üzenem a kormánypárti propaganda zászlóshajóinak (TV2, Index, Origo, Hírtv, Mandiner, közmédia), hogy bármikor állok rendelkezésükre egy interjúra, ha esetleg a valóságról is akarnák tájékoztatni a nagyérdeműt.
A propaganda egyik fő vádpontja az volt velem szemben, hogy baloldali médiumoknak nyilatkoztam.
Nosza, rajta, köszörüljük ki együtt a csorbát!
Mit kíván a magyar nemzet?
Többek között szabad, cenzúramentes sajtót!

Érdemes a Telex Magyar Péterrel készült interjúját is megnézni: