Mándi László és Papp László debreceni polgármesterjelöltek

Mándi: Papp László két részre akarja szakítani Debrecent

Helyi hírek

Debrecenben jelenleg folytonos feszültséget érzek, a várost két részre akarja szakítani Papp László – fogalmaz Facebook-bejegyzésében Mándi László. A Momentum önkormányzati képviselője Papp vasárnapi beszédére igyekszik rácsatlakozni, amelyben a polgármester a jelenlegi “baloldalt” próbálta összemosni a kommunistákkal.

Mándi szerint egyre inkább úgy tűnik, hogy “Papp kétségbeesetten próbál maga mellett tartani embereket, de a debreceniek egyre kevésbé hisznek neki, hiszen mindinkább nyilvánvaló, hogy a polgármester a pesti Fidesz helyi helytartójaként uralkodik a városunkon”.

“A hétvégén az egyik gyalázatos húzása Papp Lászlónak az volt, amikor a kommunista áldozatokról való megemlékezést arra akarta felhasználni, hogy lemossa magukról a pedofilsegítő kegyelmét. Azonban ez már nem sikerülhet, a hurok egyre jobban szorul és ezért vigyáznunk kell, mert egyre kétségbeesettebben próbál visszamászni a nyeregbe”

fogalmaz az ellenzéki politikus.

Majd sorolja, szerint a városvezetés hogyan akarja “erőszakosan átalakítani” Debrecent: “akkugyárak, vendégmunkások, elszálló ingatanárak, elvándorló debreceniek, elhibázott beruházások, pofátlanul gazdagodó fideszhaverok és a lista csak folytatódik”.

Kapcsolódó:

Torgyán nyomdokain jár Papp és Pósán

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft