Orbán Viktor bejelentette: ennyi lesz idén a nyugdíj-kiegészítés

Ország

Az Orbán Viktor miniszterelnök által közzétett Facebook-videóban bejelentette, hogy novemberben érkezik a nyugdíj-kiegészítés, amely közel fél havi nyugdíjjal növeli meg a nyugdíjasok juttatásait.

 

A bejelentés részeként Orbán Viktor kifejtette, hogy azok a nehézségek, amelyeket a nyugdíjasok az elmúlt években tapasztaltak, most a múlté.

Hangsúlyozta, hogy a kormány nem hagyja, hogy egyhavi nyugdíjat vegyenek el a nyugdíjasoktól, és elkötelezett az idősek megfelelő támogatása iránt.

Orbán Viktor kijelentette, hogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze és növelje a nyugdíjak értékét.

Hozzátette, hogy a nyugdíjakat minden évben megőrizték, és amikor az ország gazdasági helyzete lehetővé tette, akkor még nyugdíjprémiumot is fizettek.

A nyugdíj-kiegészítés bejelentése pozitív hír a magyar nyugdíjasoknak, akik a pénzügyi biztonság és a jobb életminőség iránti igényeiket látják teljesülni.

Az idősek most arra számíthatnak, hogy novemberben érkezik a nyugdíj-kiegészítés, amely közel fél havi nyugdíjjal növeli meg a nyugdíjasok juttatásait.