Gelencsér Ferenc

Gelencsér Ferenc: “Hú, ezt nagyon elb*sztam”

Ország

Káromkodásával került a figyelem középpontjába Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke.

Erősen indult a parlament őszi szezonjának nyitónapja.

A miniszterelnök idei első őszi parlamenti megszólalására kevesen fognak emlékezni már a hét második felében, és ez így lenne Gelencsér Ferenc, a Momentum elnökének válaszával is – véli a 444.hu. Csakhogy történt valami. A durva megszorításokról tartott beszéde végén ugyanis Gelencsér Ferenc mikrofonja bekapcsolva maradt, így mindenki hallhatta, hogy ezt mondja a mellette ülő Bedő Dávidnak:

Hú, ezt nagyon elb*sztam.

A lap szerette volna tudni, mégis mit b*szott el a Momentum elnök, de a párt sajtóosztálya annyit reagált, hogy “Gelencsér Ferenc a tegnapi felszólalása után az egyik legtöbbet használt magyar káromkodással gyakorolt önkritikát.” Hogy mi oka volt erre, nem kapott választ a 444.hu, a Momentum sajtósai szerint egyszerűen így látta indokoltnak Gelencsér.

Orbán Viktor így reagált a Momentum elnökének szavaira:

Végezetül még Gelencsér képviselőtársamnak is szerettem volna válaszolni, de úgy láttam, hogy az ő hozzászólása nem más, mint egy reménytelen küzdelem az értelemmel. Ezzel nem tudok mit kezdeni, de szurkolok neki.

A békepárti Orbán Viktor megnevezte Magyarország aktuális ellenségeit: “Soros-birodalom, a brüsszeli bürokraták és az amerikai demokraták”