Tyúkólat épített Bódi Sylvi

Ország

Az egykori modell és szépségkirálynő teljesen új életet kezdett vidéken.

Sylvi egy Somogy megyei kis faluban kezdett gazdálkodni, először csak veteményest készített, kivit termesztett, pár hete pedig szintet lépett, tyúkólat épített, amelynek jelenleg tizenegy lakója van – írja a Blikk.

Bódi Sylvi úgy érzi, végre a helyén van és olyan életet él, amilyet mindig is szeretett volna. Elmesélte, hogyan telik egy napja.

Sosem voltam korán kelő típus, tényleg kínkeservesen kászálódtam ki az ágyból, de amióta itt vannak a tyúkok, már hat előtt ébredek. Ha az ember állatokat tart, nincs idő arra, hogy nyugodtan elszürcsölgesse a kávét – igaz, nem is kávézom – és elmajszolja a reggelit

– kezdte Sylvi, aki reggel gyorsan magára kap valamit és már indul is megetetni a tyúkokat.

Ha ilyenkor látna valaki, meglepődne, mert korántsem egy hajdani playmate-hez vagy szépségkirálynőhöz méltó a viseletem, de ez nem is érdekel, mert nagyon jól érzem magam az új életemben

– mondta a napkeltétől napnyugtáig dolgozó Bódi Sylvi , aki folyamatosan azon gondolkodik, hogyan lehetne hatékonyabbá és szebbé tenni a kertjét. Elnézve az élelmiszerárakat, az egykori modell szerint ez a legjobb megoldás, szeretne teljesen önellátó lenni.