Rubint Réka az Alakreform tábor és a kórház között ingázott

Ország

Schobert Norbi csütörtökön lett rosszul és esett össze otthonunk előtt. Azonnal kórházba szállították. Felesége, Rubint Réka rengeteg időt tölt mellette a kórházban, de a munkáról sem mondott le.

Réka posztjában arról ír, szinte napra pontosan a 9 évvel ezelőtti események ismétlődnek meg. Akkor is Alakreform tábort tartott és Norbi akkor is épp kórházban volt. Így ahogy 9 évvel ezelőtt is, most is ingázik a tábor és a kórház között.

Szinte napra pontosan ismétlődött meg az, ami 9 évvel ezelőtt. Csak akkor november 30-at írtunk. Akkor 4 nap alatt 5x jártam meg a Sárvár-Budapest távolságot, mert Norbi veleszületett szívbillentyű rendellenességének műtéte után 6 héttel, egy kórházi baktérium okozta fertőzés miatt azonnali életmentő szívműtétre volt szükség

– kezdte posztjában Rubint Réka.

Akkor is épp Sárváron tartottam tábort, így az Országos Kardiológiai Intézet és a hotel között ingáztam… Mivel ezen a hétvégén is táborom van és a “forgatókönyvet” ismét átírta a sors, így most újra Sárvár és az egyik budapesti kórház között ingázom. Így vagyok nyugodt. Így van béke és nyugalom a lelkemben. Norbi a legnagyobb biztonságban van, a 220 táborozó pedig hiánytalanul élvezheti a programokat!

Réka azt is elmondta, hogy Norbi egyre erősebb és mindenkinek nagyon szépen köszöni a rengeteg jókívánságot. Norbinak enyhe sztrókja volt, de szerencsére nem kellett megműteni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés