Tóth Gabi

Tóth Gabi énekel majd Ferenc pápa miséje előtt Budapesten

Ország

Idén szeptember 5. és 12. között kerül sor a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra Budapesten. Az eseményen Tóth Gabi is szerepet kapott.

A kongresszus keretében szeptember 12-én a Hősök terén 11:30-tól tart misét Ferenc pápa. A katolikus egyházfő zárómiséje előtt Tóth Gabi lép fel a zenekarával. Az énekesnő úgy érzi, ez óriási megtiszteltetés a számára, a nem mindennapi hírt Instagram oldalán egy videóban osztott meg követőivel.

Ferenc pápa szentmiséje előtt a Hősök terén fellépni: ez felülmúlja minden képzeletemet és vágyamat, úgyhogy nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy rám gondoltak és a zenekaromra

– mondta el Gabi.

Tóth Gabi és zenekara olyan műsort raknak össze, melyben megjelennek autentikus elemek is, mert a zenén keresztül szeretnék bemutatni, hogy milyen gyönyörű hagyományaink vannak.

A világkongresszuson rengetegen vesznek részt, a világ minden pontjáról érkeznek rá nemcsak hétköznapi emberek, de fontos vallási vezetők is. Ferenc pápa Budapesten csak egy napot tölt el, utána Szlovákiába utazik, ahol jóval tovább marad.

Gabi videóját, melyben az őt ért hatalmas megtiszteltetésről beszél, itt lehet megnézni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

 

 

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft