Gáspár Evelin pszichológushoz jár

Ország

Feltehetőleg nincs olyan ember Magyarországon, aki ne tudná, ki az a Gáspár Evelin. Gáspár Győző nagyobbik lánya még kislányként tűnt fel a Győzike showban.

Ez egész életében megkeserítette a lány életét, hiszen édesapja és a show miatt őt is megbélyegezték.

Az osztálytársaim elfordultak tőlem, és a szünetekben azokat mondták vissza nekem, amiket otthon a szü­leiktől hallottak

– nyilatkozta a Blikknek Evelin, aki azt is elárulta, felnőttként pszichológushoz jár, hetente vesz részt terápián. Már azt is tudja, a párkapcsolatai és barátságai is azért sikerültek többnyire rosszul, mert nem tudta helyretenni korábbi fájdalmait, sérelmeit, amiket még fiatalon élt át.

Volt, aki piszkált, de ami ennél is aljasabb, az érdekközeledés. Sokan azért barátkoztak velem, mert hírnévre vágytak, azt hitték, anyagilag is jól járnak, ha velem vannak. Naiv voltam, és sok időbe telt, mire észrevettem, ezek paraziták, mint az exeim többsége, csak azt akarták, tartsam el őket. Olyanok ezek az emberek, mint az éhező kutyák. Enni adsz nekik, erre a kezedbe harapnak. Sokat hibáztam, mert hagytam, hogy megalázzanak, tönkretegyenek, közben nem tudtam, mennyire vak vagyok.

Evelinnek volt olyan párja, aki átverte és zsarolta is őt. Most nincs párkapcsolata, és legfőbb bizalmasai pedig a szülei, akiknek tudja, bármit elmondhat.