Még idén jön a következő Békemenet, dühös fideszeseket várnak az utcára

Ország

A “gyurcsányi állami terror” 15. évfordulóján, vagyis 2021. október 23-án Békemenetet tart a közpénzből működő Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – jelentette be a CÖF alapítója csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

Csizmadia László, aki a CÖKA kuratóriumi elnöke is, azt mondta, a Békemenettel emlékeztetni akarnak mindenkit “a magyar történelem egyik legsötétebb időszakára”, az őszödi beszédre és az általa kiváltott tüntetéshullám elleni terrorra, arra, hogy a terror irányítója, Gyurcsány Ferenc újra a hatalomba készül.

Európa hallgatott, mikor az emberekre támadtak, koncepciós eljárások miatt sok család ment tönkre, amiért Gyurcsány Ferenc a felelős, és ő most hatalomra készül. Emlékezni kell az áldozatokra és emlékeztetni kell, hogy milyen időszak volt ez. Legyünk ott mindannyian a Békemeneten, soha nem látott sokasággal emlékezzünk a 2006-os eseményekre

– mondta Csizmadia László, a CÖF elnöke.

Bayer Zsolt publicista beszédében kiemelte, hogy hatalmas szavazóbázis áll a kormánypártok mögött; ez a bázis meglehetősen mérges, mert folyamatosan provokálja őket a baloldal. Állítása szerint hosszú hónapok óta kérik a jobboldali szavazók őket, hogy legyen Békemenet, hogy meg tudják mutatni az erejüket, hogy mennyien is vannak.

Engedtünk a népakaratnak, a tökéletes dátum az október 23. nemzeti ünnep

– jelentette ki Bayer Zsolt a pestisracok.hu szerint.