Bajba került egy magyar rendőr családja, segítsen, aki tud!

Ország

Egy hiteltartozás miatt kilátástalan helyzetbe került egy magyar család, ahol három gyermek van, az édesapa pedig rendőr. A felesége írt segélykérő üzenetet a Zsaruellátóra.

“Kedves Zsaruellátó!
Sokat gondolkodtam rajta, hogy írjak vagy ne írjak de mivel hatalmas nagy bajban vagyunk és sajnos máshoz nem tudunk fordulni segítségért, így nektek írok! Ti vagytok az utolsó esélyünk! A férjem 7 éve rendőr .
3 kiskorú gyermeket nevelünk közösen , egyikük rendőrnek tanul, sajnos a középsőnk tartósan beteg, súlyos értelmi fogyatékos. Speciális iskolába kell hordanunk őt a lakóhelyünktől sok-sok km-re minden nap, amit egy autóval egy vezetői engedéllyel, buszjárat hiányában és ugye munka mellett elég nehézkes, de megoldottuk eddig valahogy.
Történt az , hogy tavalyi évben érkezett egy fizetési letiltás ami egy korábbi pár száz ezer forintos svájci frank alapú hitelből keletkezett és ami jelenleg 2,5 millió lett, sem a végrehajtóval sem pedig a végrehajtást kérővel megegyezni nem tudtunk semmi lehetőséget nem adnak, Korábban nem is jeleztek, többször eladásra került ez a tartozás, majd történt egy végrehajtó halála és éveken keresztül nem tudtuk kihez került és kit kell keressünk és ők sem kerestek. Mostanáig
Nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültünk.
Hitelt a tartozás miatt nem tudunk felvenni és mivel a férjem bruttó bére meghaladja a 33%os letiltással is az öregségi nyugdíj ötszörösét, igy a vegrehajtási tv. szerint a 33%os letiltási összeget figyelmen kívül kell hagyni, így a 142500 ft feletti részt teljesen letilthatja.
Sajnos a munkahelyem ott kellett hagynom gyermekünk állapota miatt, és a férjem fizetésének nagymértékű letiltása végett veszélybe került a családunk megélhetése!
Végső elkeseredésemben írtam meg nektek ezt a levelet, végtelenül kilátástalan a helyzetünk!
Ha be tudnánk fizetni egy nagyobb összeget, akkor lenne lehetőség a részletfizetésre.
Szégyelljük magunkat nagyon, hogy segítséget kell kérjünk, de rajtatok kívül nincs más reményünk!
Kérünk benneteket segítsetek!”
Zsaruellátó Egyesület
Számlavezető bank: OTP
Számlaszám: 11745004-24508533
IBAN: HU31117450042450853300000000
SWIFT: OTPVHUHB
PayPal : zsaruellato@gmail.com
Közlemény : Rendőr család támogatása

“Kedves Zsaruellátó!

Sokat gondolkodtam rajta, hogy írjak vagy ne írjak de mivel hatalmas nagy bajban vagyunk és…

Közzétette: Zsaruellátó – 2021. január 24., vasárnap

2 thoughts on “Bajba került egy magyar rendőr családja, segítsen, aki tud!

  1. Tisztelt Hölgyem/ Uram!

    Én nem tudom, hogy ennek a családnak most egyszer kell fizetni ezt a 127000 Ft-ot vagy rendszeresen kell nekik fizetni ezt havonta még x ideig. Én többször segitettem már embereknek, tavaly egy tűzoltó 1 milliós szemműtétjébe adtam 110 000 Ft-ot, egy komlói édesanyának és lányának segitettem, egy orfűi családnak tartozáskiegyenlitésbe (270 000 Ft volt) segitettem be. És megmondom őszintén nagyon sajnálom ezt a rendőrcsaládot is, segitenék nekik de nem teszem! És tudják miért? Mert azt látom hogy a rendőrök nem az igazi bűnözők elfogásával foglalkoznak, hanem egy átkozott, embertelen elnyomó rezsimet szolgálnak aminek keretében a szegény elesett, sajnos alkalomadtán még beteg embereket kilakoltatják szivtelenül mert bajba kerültek a devizahitelek miatt, a mostani járványhelyzetben a csőd szélén álló vállalkozásokat megbüntetik mert kinyitnak szükség miatt hogy ne menjenek tönkre (ja és persze próbálják betartani a szabályokat), a szerencsétlen hajléktalanokat noszogatják, közlekedési birságokat szabnak ki néha jogtalanul vagy pl. csak valakit azért bűntettek meg 120 000 Ft-tal a Tescoban mert az orrát nem takarta el a maszk teljes mértékben!!! Hát kérdem én: Ki akarna segiteni ilyen embernek??? Kicsit gondolkodjanak el ezen!! És tapasztalják meg hogy mennyire leszarja ez a büdös szemét geci kormány a bajba jutott embereket!!! Utólagosan annyit mondok: Nagyon humános ember vagyok, jó szivem van és zokszó nélkül kifizetném nekik ezt a 127 000 Ft-ot! De minden esetre gondolkodjon el ezen az összes rendőr aki ezt teszi és ha bajba jut akkor vele is igy bánjanak majd el!!! Legalább ő már megtapasztalja azoknak az embereknek a kiszolgáltatottságérzését! Legyen szép napjuk!

  2. Jahh… hát látom hogy már 2,5 millió a tartozásuk! Bizony sok devizahitelesnek még több is van! Hát elmondanám, hogy még ezt is ki tudnám fizetni! De a fentebb leirt okok miatt nem teszem!! A fenti csak pár példa volt a segitségnyújtásaimból!

    Mosolygos napot kivánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük