Augusztusban és szeptemberben számos programmal várja a közönséget a Tokaj Fesztiválkatlan

Ország

Augusztusban és szeptemberben számos programmal, koncertekkel, színházi produkciókkal, humoresttel, neves szakemberek előadásaival várja a közönséget a Tokaj Fesztiválkatlan – közölték a szervezők az MTI-vel.

A programokat a színház három játszóhelyén, a Fesztiválkatlan nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede Színházban valósítják meg. Fellép többek között Rúzsa Magdi, Bereczki Zoltán, Az Illúziói Mesterei, látható lesz az István, a király című rockopera koncertváltozata, A Pál utcai fiúk című produkció és a Boeing Boeing – Leszállás Párizsban című előadás.

A nagyszínpadon augusztus 19-én látható az István, a király rockopera koncertváltozata, Feke Pál, Dolhai Attila, Novák Péter és még számos szólista előadásában. Rúzsa Magdi augusztus 22-én az ismert slágerek mellett az Aduász című albumáról is előad dalokat.

A nyár utolsó hétvégéjén egy klasszikus mű, A Pál utcai fiúk története elevenedik meg a színpadon a Dés László-Geszti Péter szerzőpáros slágereivel, a Pannon Várszínház előadásában. Szeptember 19-én Hadházi László önálló estjével szerepel a nagyszínpadon. Bereczki Zoltán a legismertebb slágerekből összeállított akusztikus koncertjével érkezik augusztus 14-én a Teátrumba.

Tompos Kátya, Takács Nikolas és a Jazzical Trio többek között hajdani táncdalfesztiválok sikergyárosait, filmslágerek komponistáit és a hatvanas évekbeli zenés játékok alkotóit idézik meg augusztus 17-én – sorolják a programokat a közleményben.

A programról további információ a www.fesztivalkatlan.hu oldalon érhető el.