Szünetelnek a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatásai egyes településeken

Ország

Szünetel a műsorszolgáltatás szerda éjféltől délig a MinDig TV és a MinDig TV Extra előfizetőinél a Közép-Dunántúlon és a közép-magyarországi régióban az Antenna Hungária Zrt. március és augusztus között tíz ütemben zajló DVB-T2-es technológiaváltása miatt – közölte a társaság vezérigazgató-helyettese kedden az M1 aktuális csatornán.

Mándi Gábor azt mondta, hogy a munkálatok után a készülékeket újra kell majd hangolni, amelyet az érintettek a dekóder menüjében található újrahangolás menüpontban végezhetnek el.

A MinDig TV Extra előfizetőinek postai úton ingyenesen új dekódereket juttattak el, amellyel a technológiaváltás után hozzáférnek majd a tartalmakhoz. A társaság arra kéri az előfizetőket, hogy üzemeljék be az új eszközöket.
Ha valaki problémát észlel, a társaság honlapján próbáljon megoldást találni vagy a 1211-es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálaton kérjen segítséget – hívta fel a figyelmet.

A technológiaváltás mostani, harmadik ütemében érintett települések: Bakonyszentlászló, Dorog, Gerecse, Nagylóc, Nagymaros, Pásztó, Patak, Tatabánya, Zirc.

Az ingyenes MinDig TV felhasználóknak az üzemszünetet követően szükségessé válhat a dekóderek újrahangolása.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük