Idén is kinyitnak a „vérbutikok” – tízállomásos véradássorozatot szervez a FOX+ és a Telekom

Ország

Október 14-15-én Debrecenben is megnyitja kapuit a Blood Store vérbutik, ahol a sorozatrajongó véradókat The Walking Dead-es és Family Guy-os ajándékok várják. A nagyszabású országos véradó kampány a fővároson kívül hét további nagyvárosban kerül megrendezésre november közepéig. 

A Blood Store az elmúlt évek egyik legnagyobb véradássorozatává nőtte ki magát: évente több mint 4000 látogató regisztrált a Vérbutikokban, és átlagosan 500 liter vért sikerült levenni a véradóktól. A nagy sikerre való tekintettel a FOX+ és a Telekom immáron negyedik alkalommal rendezi meg országos véradássorozatát a Magyar Vöröskereszttel együttműködésben.

Az ország különböző pontjain nyíló Blood Store-ok tematikájukban és berendezésükben a The Walking Dead és a Family Guy sorozatokat idézik, ahol a regisztrálók először egy „Menetlevelet” kapnak, amelybe a különböző aktivitásoktól függően gyűjthetnek pontokat. A véradás mellett fotózkodhatnak és kvízjátékon is részt vehetnek az érdeklődők, ezekért mind pontokat kapnak, melyeket végül The Walking Dead-es és Family Guy-os ajándékokra válthatnak be. Érdemes tehát azoknak is ellátogatni a vérbutikokba, akik valamilyen oknál fogva nem adhatnak vért, hiszen az egyéb aktivitásokért is kaphatnak ajándékot.

A legtöbb pont – és a legnagyobb ajándék – természetesen a véradásért jár, hiszen a kampány nem titkolt célja a véradók számának növelése országszerte. Fontos tudni, hogy egyetlen véradó akár három emberi életet is megmenthet.

A FOX+ Blood Store-ok az alábbi helyszíneken és időpontokban nyitják meg kapuikat: 

2019. okt. 14-15., Fórum, Debrecen

2019. okt. 17-18., Agria Park, Eger

2019. okt. 28., Pécsi Tudásközpont

2019. nov. 4-5., Árkád, Győr

2019. nov. 7-8., Zala Plaza, Zalaegerszeg

2019. nov. 11-12., Szeged Plaza, Szeged

2019. nov. 14-15., Fehér Palota Üzletközpont, Székesfehérvár,

2019. nov. 18-19., Allee Bevásáróközpont, Budapest

A kétnapos eseményeken véradásra csak a második napon van lehetőség! A véradáson való részvételhez szükséges a személyi igazolvány, a TAJ-szám és a lakcímkártya. A véradással kapcsolatos további információk elérhetőek a www.veradas.hu oldalon vagy az ingyenesen letölthető Véradás-Vöröskereszt mobil applikáción.

 

Az eseményekről további információ a FOX+ Facebook oldalán található: https://www.facebook.com/FOXMagyarorszag/

A FOX+ egy olyan új digitális televíziós videótár (VOD szolgáltatás) amely a 21st Century Fox Studios legjobb drámai, vígjáték- és animációs sorozatait tartalmazza. A FOX+ tartalmai a Magyar Telekom Moziklub nézői számára elérhetőek az előfizetés részeként.