Egy este erejéig Debrecenben lép színpadra az Oscar-díj jelölt Post Mortem főszereplője, Klem Viktor

Kultúra

Október 31-én vasárnap 18 órától a debreceni születésű Klem Viktor, a Mintaapák első és egyetlen Szabija, a 15. Toronto After Dark Filmfesztiválon 10 díjat begyűjtött, Oscar-díj jelölt új magyar horrorfilm, a Post Mortem főszereplője hozza el a Cívisvárosba A nagybőgő című egyszemélyes darabját. A művet annak idején maga Darvas Iván vitte sikerre, Debrecenben pedig nem kisebb színészlegenda, mint Sárközy Zoltán bújt a nagybőgős bőrébe.

A különleges produkció egyetlen este erejéig látható csak Debrecenben, az előadás után ráadásul közönségtalálkozó keretein belül lesz lehetőség kötetlen beszélgetésre Klem Viktorral és a rendezővel, Radnai Márkkal.

A színdarab Október 31. (vasárnap) 18 órakor kerül megrendezésre a VOKE Egyetértés Művelődési Központjában, melyre jegyek online kaphatóak.

További információk megtalálhatóak az előadás Facebook oldalán.

Különös, absztrakt díszletben igyekszünk elvarázsolni a nézőket. A főhős agyába lát bele a néző minden momentumban, a miliő, a zenék és a szöveg érzékeny humora filmes bensőségességgel kúszik át a színpadról a nézőtérre. Én érzelmi hullámvasútnak hívom A nagybőgő című előadásunkat, remélem a nézők felülnek velem rá október 31-én, a Vasutasban.

– nyilatkozta a színész az egyszereplős előadásról.

További infók és kedvezményes csoportos jegy (10 főtől) igénylése: civisrendezvenyek@gmai.com

NYEREMÉNYJÁTÉK:

Az október 28-a 20 óráig megváltott színházjegyeddel megnyerheted a 2 db páros belépő egyikét a Post Mortem debreceni, október 29-i díszbemutatójára az Apolló Moziba, ahol a film után Váradi Feri beszélget majd Klem Viktorral a filmről.

A nyereményjáték részleteiért kattints a Cívis Rendezvények Facebook oldalára!