Újra várja látogatóit a Modem

Kultúra

Két, eddig még nem látott kiállítással, nyári táborokkal, művészeti hétvégével, slam poetryvel, tárlatvezetésekkel és rendhagyó színházi előadásokkal nyit újra a Modem .

Június 19-től újra látogathatóak a kiállítások: a Mélyáramok című, a járvány miatt meghosszabbított tárlat mellett a földszinten Vonal mentén címmel egy még sosem látott összeállítással várjuk az érdeklődőket a Modem saját gyűjteményéből, míg a harmadik emeleten a mindössze néhány napig nyitva tartott, épp a járvány miatti bezárás előtt megnyílt kísérleti művészetpedagógiai program fogadja a közönséget, a rendszerváltás 30 évének magyar képzőművészetét feldolgozó anyaggal.

Június 19-től szeretettel várunk mindenkit hétfő kivételével minden nap 10 és 18 óra között, aki fontosnak érzi és szívesen segíti a Modem munkáját, kiálltásait, programjait. Mi fontosnak érezzük mindenki munkáját, jelenlétét és véleményét, és főként rendszeres visszatérését. Ezért legjobb tudásunk – és a legfrissebb ajánlások – szerint megteszünk mindent, hogy minél gyakrabban és biztonságosabban térjenek be a Modembe.

Amit ígérünk, kérünk és ajánlunk: munkatársaink mostantól folyamatosan találkoznak az érdeklődőkkel. Mindannyiónk védelme érdekében a legtöbb látogatóval összefutó kollégák maszkot viselnek – kérjük, akit nem zavar és kibír benne egy kisebb vagy egy egészen nagy alapterületű tárlatot, vegye fel maga is. Ha valaki maszk nélkül érkezik, az információs (kör)pultnál szívesen adunk. Belépéskor, kérjük, mindenki használja az érintés nélküli kézfertőtlenítőket. Aki csak teheti, elővételben váltsa meg jegyét, on line, vagy a helyszínen bankkártyával. Akinek bérlete van, elég, ha (kézfertőtlenítés mellett) besétál, külön jegy megváltása nélkül. Aki esetleg betegnek érzi magát, kérjük, jöjjön vissza később – a kiállítások megvárnak mindenkit. A Mélyáramok mellett két tárlatunkat valószínűleg most láthatják először. A változásokat, változtatásokat igyekszünk folyamatosan azonnal közzétenni, kérjük, látogatások előtt, ha van egy kis idő, nézzen rá mindenki a honlapunkra vagy a facebook oldalunkra. Ha ez kimaradt, kollégáink minden nap eligazítanak minden érdeklődőt telefonon vagy 24 órában akár a helyszínen is.

Újra Modem – nyitva június 19-től hétfő kivételével minden nap 10 és 18 óra között. Kiállítások, belső kert, kávézó.

A nyitás alkalmából: június 27-én 15.30-tól egészen éjfélig MARADJ MODEM – művészeti programokkal. Ízelítőül: gyerekprogramok, bábelőadás, performansz, A férfiak szexuális élete, tárlatvezetések, felolvasószínház, KulTopik és kis éji slam. Részletek a www.modemart.hu oldalon.