Debreceni buszok DKV

Loki-Fradi: négy debreceni buszjárat terelőútvonalon közlekedik a meccs miatt

Helyi hírek

2024. február 28-án, szerdán 19:00-tól rendezik meg a DVSC – FTC labdarúgó mérkőzést a Nagyerdei Stadionban. A mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében február 28-án 17:00 óra és 22:00 óra között a Nagyerdei körút Pallagi út és Ady Endre út közötti szakaszát lezárják. A lezárás ideje alatt a 22-es, 22Y-os, 24-es és a 24Y-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbuszok terelőútvonala:

22-es autóbusz:
A 22-es járat a Klinikai Központ Nagyerdei Campus megállóhely után visszafordul a körforgalomban, majd a Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu terelőútvonalon közlekedik. A 22-es autóbusz a Köztemető, főkapu megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

22Y-os autóbusz:
A 22Y-os járat a Szociális Otthon megállóhely után a Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu terelőútvonalon közlekedik. A 22Y-os autóbusz a Köztemető, főkapu megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

24-es autóbusz:
A 24-es járat a Köztemető, főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út, körforgalom – Nagyerdei körút terelőútvonalon közlekedik. A 24-es autóbusz a Klinikai Központ Nagyerdei Campus megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

24Y-os autóbusz:
A 24Y-os autóbusz a Köztemető, főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út terelőútvonalon közlekedik. A 24Y-os járat a Szociális otthon megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

Az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken nem állnak meg.