Aszfaltozások Debrecenben

Indul az útfelújítás a Pallagi és a Móricz Zsigmond út kereszteződésében

Helyi hírek

2023. június 2-án – pénteken – az ideiglenes autóbusz-megállóhelyek telepítésével elindul a debreceni Pallagi út és a Móricz Zsigmond út kereszteződése, illetve annak környezete nagyfelületű útfelújítása.

Debrecen területén a korábbi évekhez hasonlóan folytatódnak a nagyfelületű útfelújítási munkálatok. Ezek elsődleges célja – a közlekedés minőségének és biztonságának javítása érdekében – az elöregedett és tönkrement aszfaltburkolatok cseréje és szükség esetén az útpálya szerkezeti javítása.

2023. június 2-án – pénteken – az ideiglenes autóbusz-megállóhelyek telepítésével elindul a Pallagi út és a Móricz Zsigmond út kereszteződése, illetve annak környezete nagyfelületű útfelújítása. Az útfelületen történő munkák – az időjárási körülmények függvényében – várhatóan 2023. június 5-én – hétfőn – kezdődnek és előreláthatólag július közepére fejeződnek be.

A munkálatok ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra lehet számítani az érintett útszakaszon, ezért kérik az arra járókat, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően közlekedjenek.