A Tankcsapda dühösen magyarázza, hogy miért került 66 millió forintba a győri koncertjük

Helyi hírek

Miután az ugytudjuk.hu adatigénylést nyújtott be, a győri önkormányzat kénytelen volt közzétenni honlapján, hogy az augusztus 28-ai Tankcsapda-koncert fellépési díja, a hang-, színpad- és látványtechnika együttesen 66 millió forintba került.

Az összeget összevetették azzal a listával, ami pár éve szivárgott ki arról, hogy milyen fellépési díjjal dolgoznak egyes magyar zenekarok, énekesek. Ezen a listán Majka és Curtis szerepelt a legdrágább előadóként, ők 2,9 millió forintot kértek egy kilencven perces műsorért, amihez ők viszik a technikát. A második helyezett itt a Honeybeast lett, ők 1,8 millió forintért szintén saját technikájukkal turnéztak akkoriban.

A banda jóban van a győri polgármesterrel:

A Tankcsapda persze az egyik legmenőbb magyar banda, így nem csoda, ha sokba kerülnek, ráadásul nem is szimpla koncertet adtak Győrben, hanem egy nagy, kivetítős-körszínpados show-t. A 66 millió forintot így is nehéz hova tenni, hiszen a tavaly augusztus 20-i BaRock Zenebona nevű rendezvény ugyanennyibe került, azon viszont 13 helyszínen 26 zenekar lépett fel – mutat rá a portál.

A zenekar nevében Fejes Tamás ragadott billentyűzetet, és igen morcosan reagált a cikkre:

Egy újabb példa, hogy manipulál vezet félre a média! Ez a koncert összköltsége volt bruttóban, ebben közel 100ember gázsija szállása étkeztetése, a mozgó körszínpad, a vizuál technika, az élő kamerakép közvetítőkocsival , a mindenhol kihelyezett ledfalak költsége, több napos építése és bontása volt. Tudom mert az én cégem rendezte! A pénzt én vettem fel.A Tankcsapda zenekar gázsija egy normál nagyszínpados koncertgázsi volt. A cikkben elhangzik más zenaknak kifizett pénz, az nettó és csak gázsi! Az viszont , hogy nézőcsúcs volt, hogy nem fértek el a téren azt nem írták le. Hogy nem 5000es rendezvény technikai költsége hanem 50000rendezvény technikai költsége volt nem írták le.Ha a Telex költségvetésre kíváncsi kérdezzen ne feltételezem. Meg kérdeztünk szakembereket!? Persze! Kiket? Ha valaki számolgatni akar leírom! Egy ilyen koncert költségvetés 60-100millió között van! Egy Aréna 40-60millió között van. Egy főnix 30millió. Ehhez kell igazítani a bevételt (ha van) és jó esetben nyersz!!!
Sajnálom azokat trógereket akik abból tartják el a családjaikat , hogy haragot és gyűlöletet szítanak az emberek között ezért kapnak fizetést! Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni senki-senkinek nem ellensége csak ezek azt szeretnék
– írta Fejes Tamás. (A Telex egyébként csak szemlézte az ugytudjuk.hu cikkét, tehát a fő”trógerek” nem ők.)

Fotó: Youtube/Győr+

Tankcsapda: nem vagyunk fideszesek, Gyurcsánynak is megköszöntük volna a lehetőséget

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük